Accessoires Cadeaubon Helmen Kleding Schoenen Sportvoeding Verzorging

Onze merken

In ons assortiment bieden we stuk voor stuk merken aan waar we zelf achterstaan. Merken met een verhaal, met een “+”, met kwaliteiten waar we in geloven. Vraag ons naar de specifieke kenmerken of wat voor jou nu het beste is. Of het nu om een helm, schoenen of nieuwe outfit gaat, we begeleiden je graag naar de gepaste outfit!

kleding

Wanneer je fietst, draag je best kleding dat “goed” zit. Gepaste kleding die je beschermt tegen de invloeden van buitenaf. Wat draag je bij koude? En bij warmte? Wat als het plots begint te regenen? Hoe bescherm je je handen? En hoe hou je je voeten warm of juist koel? 

Functionele, comfortabele, goed passende fietskleding mag ook kleurrijk zijn of stijlvol of zelfs exclusief. Een wollen koerstrui zoals die van Eddy Merckx of Joop Zoetemelk in hun koersjaren is al lang verleden tijd. We hebben in onze winkel een ruime keuze en voor elk wat wils. Grote en kleine maten, voor man en vrouw. Kom gerust een kijkje nemen en passen in onze winkel.

Helmen

Nog veel te vaak zien we fietsers zonder helm. Maar als je op één ding zeker niet wil besparen, dan is het net op een helm. Als fietser en wielrenner ben je heel kwetsbaar in het verkeer en als het noodlot toeslaat kan een fietshelm je leven redden. Bij de aanschaf van je helm staat veiligheid voorop. Vandaag bestaan er heel wat specifieke helmen voor verschillende disciplines. Het is vooral belangrijk dat je een helm kiest die bij jouw manier van fietsen past. Wat is MIPS? En om de hoeveel tijd vervang ik best mijn helm? Vragen waar we je zeker mee kunnen helpen. Kom gerust langs!

schoenen

Wat is een passende fietsschoen voor jou? Een goede en geschikte fietsschoen helpt je jouw doelen te bereiken. Jouw nieuwe race-, gravel- of mountainbikeschoen moeten perfect passen. Het is daarom goed om bij de aankoop meerdere modellen en merken te passen. Stijfheid of comfort? Welke sluiting? Wil je dat ze matchen met je outfit? Probeer ze uit in onze winkel en laat je door ons begeleiden. 

Accessoires

Baselayers, helmmutsen, arm- & beenwarmers, kousen, nekwarmers en fietsbrillen zijn maar enkele voorbeelden van accessoires die je als fietser nodig hebt volgens de weersomstandigheden en je eigen comfort/nood. 

Denk bijvoorbeeld ook aan een zadeltasje met benodigdheden zoals een reserveband, CO2-patroon en bandenlichters, om een lekke band te kunnen vervangen. Of een pompje, lichten om te fietsen bij schemer en het donker, een multitool, een fietsbel,… . Heb je geen idee van wat je nu best tijdens je rit meeneemt? We geven je graag advies!

Sportvoeding & verzorging

Gezonde, gevarieerde, natuurlijke voeding vormt de basis. Heb je extra energie nodig om je sport te beoefenen, dan heb je nood aan de juiste sportvoeding. Bij ons kan je terecht voor zo’n (biologische en plantaardige) producten. 

Iedere fietser/wielrenner dat een goede chamois crème essentieel is om zadelpijn te voorkomen. Maar ook andere verzorgingsproducten hebben hun nut. Zoals een goede startoil of een recoverygel. Deze dragen trouwens bij tot blessurepreventie.