Accessoires Cadeaubon Helmen Kleding Schoenen Sportvoeding Verzorging

Sluit je aan bij onze health community

Gezondheid en beweging staan centraal in onze health community. We brengen “De Fiets” en “Gezondheid” samen. Met de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren. Zijn we echt zo gezond bezig als we denken? Kom naar de winkel en praat met ons over gezondheid, energie, voeding en beweging. We geven je graag advies, organiseren infomomenten over gezonde (sport)voeding en helpen elkaar op weg naar een gezonde levensstijl. Niets leuker dan het samen te doen, toch?

Wens je een clinic op maat voor je wielerclub, je bedrijf, vriendengroep? Dat kan! Contacteer ons gerust.

Vraag om advies

De energie om te bewegen en te sporten haal je uit wat je eet en drinkt. Het is belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en je energie op die manier naar een hoger niveau te halen. Een benzinewagen geef je toch ook geen diesel om te rijden?

Om je energiek te voelen heb je een gezonde basis nodig en wil je daarbij sporten/bewegen dan kan je je door ons hierbij laten begeleiden.

Wil je als (beginnende) sporter ook wat kilo’s kwijt? Heb je nood aan hulp om naar een gezondere levensstijl te gaan?

Aarzel niet en vraag om een advies!

 

Ons health traject

In groep werken aan een gezonde basisvoeding, meer te weten komen over sportvoeding? Combineren met enkele leuke “coffeerides” waar we ervaringen delen en onze sportvoeding ook meteen uitproberen. Een traject van 8 weken. Meer energie in het dagelijkse leven, meer power op de fiets, en een gezonde levensstijl staan centraal.

Volgende evenementen

 • Wat eet ik op en naast de fiets

  07/12/2021 19:00

  Sport gezond!

  Wat is de basis van een gezonde voeding? En wat eet ik nu het best voor een training of erna? Hoe zit dat nu precies met die sportrepen, sportdranken? Zijn die echt nodig? Wanneer eet of drink ik op de fiets?

  Schrijf je in voor deze lezing!

  RESERVEER NU