Accessoires Cadeaubon Helmen Kleding Schoenen Sportvoeding Verzorging

rijd met ons mee

Schrijf je in voor onze rides. We plannen een wekelijkse ride waar iedereen welkom is. De wekelijkse ride gaat door van mei tot september. We vertrekken dan met de Cyclista vélobrothers en Cyclista vélosisters voor een gezellige coffeeride!

Bij speciale gelegenheden zoals een “klassieker” de “Tour de France”, het WK dat in België doorgaat plannen we special edition rides met achteraf een hapje en een drankje.

 

Cyclista “coffeeride”. Binnenkort nieuwe datum!

Sluit je aan bij ons Cyclista peleton voor een social “coffeeride” voor sportieve fietsers van +/- 60km. Hou rekening met een snelheid van ongeveer 24 à 25 km/u gedurende de rit. We vertrekken steeds aan onze winkel. Bij terugkomst aan de winkel trakteren we jullie nog op een drankje en een goodiebag met trouwens een bon voor een éénmalige korting van 10% bij aankoop bij Cyclista.

Verzamelen vanaf 09u00 – Cyclista Werchter, vertrek voorzien om 09u30.

Helm verplicht!

Cyclista vélobrothers ride

Maak deel uit van ons Cyclista Vélobrothers peleton. Of je nu een beginner of een doorgewinterde fietser bent. Iedereen kan mee! Elke woensdagavond van mei tot september, vertrek 19u voor een social coffeeride op gematigd tempo. Iedereen kan mee. Een rit tussen de 40 en 50km.

Cyclista vélosisters ride

Elke donderdagavond van mei tot september, vertrek 19u voor een social coffeeride op gematigd tempo met de Cyclista Vélosisters. Fun en fiets! Ongeacht je conditieniveau. Een rit van ongeveer 40 km.

Interesse in een van Onze Rides? Contacteer ons hier.