Accessoires Cadeaubon Helmen Kleding Schoenen Sportvoeding Verzorging

Vraag om advies

Heb je nood aan begeleiding, advies, extra informatie. Wij bieden je de mogelijkheid om persoonlijk advies te verkrijgen zodat je met een gerust hart vertrekt op je toekomstige rides. Enjoy the road!

Wens je een clinic op maat voor je wielerclub, je bedrijf, vriendengroep? Dat kan! Contacteer ons gerust.

Boek je sessie

X

Meer info ovver een sessie? Laat een berichtje achter?

  Kies hier de sessie die u wilt bijwonen:

  Boek je workshop

  X

  Lorem Ipsum lalalalalal alala alalalal alalal alalalla lalalalalala lalalalala allala

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Ons Bike traject  Ben je een complete leek en start je echt vanaf nul met fietsen? Heb je het gevoel dat je bij alles hulp, advies, informatie nodig hebt? Dan bieden we je een “all-in”-traject aan. Samen met gelijkgezinden ga je een traject aan van 8 weken. Elke week komen we op vooraf vastgelegde datums samen. Tijdens gezellige “coffeerides” leren we jullie de kneepjes van het wielrennen. En we geven jullie de basis mee van een gezonde voeding en sportvoeding.


  We maken de groepen nooit groot zodat we aandacht hebben voor iedereen. Ben je niet zo’n groepsmens en wens je toch graag een Bike traject te volgen? Dat kan! Contacteer ons en we bekijken samen wat kan.

  We werken momenteel aan het traject en zetten het ASAP online. Ondertussen,…neem gerust contact met ons op om meer te weten.

  Prijs : 260 euro

  Aanschaf nieuwe of tweedehands fiets  De wachttijd voor een nieuwe koersfiets/gravelbike loopt op! Sommige winkeliers hebben wel nog fietsen maar is dat de juiste voor jou?Misschien wil je wel in eerste instantie een tweedehands fiets aanschaffen, maar hoe begin je daaraan? Waar let je nu op bij de aankoop van een nieuwe of twee
  dehands koersfiets? Vele factoren spelen hierin mee. Wat je wil vermijden is dat je toch een duur stuk koopt waar je uiteindelijk niet mee gebaat bent. Wat is je budget? Is de maat goed? Welke soort fietser ben jij? Is het frame niet beschadigd? Hoe zit het met slijtage op tandwiel, ketting? Zit er geen speling op de onderdelen? De wielen? Vragen die je stelt bij een tweedehands fiets. We begeleiden je hierin en geven advies.

  Prijs: 60 Euro

  Fietsen met klikpedalen  Ga je voor klikpedalen? Dit kan in het begin een struikelblok zijn. Nochtans is fietsen met klikpedalen veel efficiënter en kan je meer kracht zetten dan met gewone pedalen. We geven je uitleg over welke mogelijkheden er zijn in klikpedalen, waar je moet op letten en wat het belang is van een goede schoen en de positie van de schoenplaatjes. We gaan met jou 3 x een half uur fietsen om je de nodige tips & tricks mee te geven. Zo krijg jij het nodige vertrouwen om met die “klikkers” te fietsen. Aarzel niet, gewoon doen!
  1 infosessie en 3 sessies op de fiets

  Prijs : 60 Euro

  Praktisch

  Heb je interesse in een van deze sessies?

  BOEK NU EEN SESSIE

  Boek je sessie

  X

  Meer info ovver een sessie? Laat een berichtje achter?

   Kies hier de sessie die u wilt bijwonen:

   Boek je workshop

   X

   Lorem Ipsum lalalalalal alala alalalal alalal alalalla lalalalalala lalalalala allala

   [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   Zoek je ook advies over gezondheid?