Accessoires Cadeaubon Helmen Kleding Schoenen Sportvoeding Verzorging

Sluit je aan bij onze BIKE community

Onze winkel is het centrale punt van onze community. Je vindt er alles wat een fietser nodig heeft én kan er terecht voor vragen, een babbel over de koers, en om je bidon te vullen. Of je sluit aan bij een workshop of initiatie. In het weekend smul je bovendien van bananen (natuurlijke energie) in de winkel, vanwaar onze wekelijkse rides steevast vertrekken.

Wil je graag bij onze community horen? Dan is er één adres; Cyclista te Werchter.

 

Iedereen welkom!

Vraag om advies

Heb je nood aan begeleiding, advies of extra informatie? Wij bieden je de mogelijkheid om persoonlijk advies te verkrijgen zodat je met een gerust hart vertrekt op je volgende rides. Enjoy the road!

Huur een fiets

De aanschaf van een koersfiets/gravelbike kan best een dure zaak zijn. Misschien wil je ‘t eerst wel eens uitproberen? Hoe voelt dat nu om op een koersfiets/gravelbike te zitten? Of wil je met vrienden eens een tocht doen maar heb je die fiets niet? Wil je je vriend of vriendin eens laten kennismaken met de koersfiets/gravelbike? Met onze huurfietsen kan je dat gevoel al eens ervaren. We hebben specifiek gekozen voor gravelfietsen. Gravelfietsen zijn net iets toegankelijker voor een beginnend fietser en bieden je iets meer comfort. Met een gravelfiets kan je gaan en staan waar je wilt terwijl je met een koersfiets op de weg moet blijven.

Rijd met ons mee

Sluit je aan bij onze wekelijkse rides met de Cyclista vélobrothers en Cyclista vélosisters.

Onze wekelijkse rides zijn gratis en zijn social coffeerides zodat gewoon iedereen mee kan doen.

Bij speciale gelegenheden zoals een klassieker, “de start en de slotdag van de Tour de France” of het “WK wielrennen” organiseren we leuke rides met achteraf een traktatie en gezellige babbel.

 

Volgende evenementen